16 mei 2020

Nieuws

Terugblik 2019

De decembermaand is aangebroken. Voor menigeen een moment om terug te blikken op het afgelopen jaar 2019.

Voor de organisatie van Simpelvelds enige eigen wielerkoers, de Bike Night Challenge, was 2019 een zeer geslaagd jaar op wielergebied. Met wedstrijdleider Stan Bertram blikken we terug op een wedstrijdavond die uniek is in de wielerwereld. More …

De top 3 in de categorie 40- op het podium met rondemiss Pauline

Nieuwe opzet nu al enorm succes!

Bike Night Challenge 2019. Nog één wielrenner moest finishen op de natte straten van Simpelveld. De chauffeur in de jurywagen achter hem zette het groot licht aan want net als alle andere deelnemers verdiende hij het om in de schijnwerpers te staan. De speaker zweepte het publiek op. “Hier komt Peter Sagan…..” En van een afstandje leek het er nog op ook. More …

Rondemiss Bikenight Challenge Pauline Thissen

Onze rondemiss Pauline Thissen ziet er wederom fantastisch uit! Deze prachtige jurk is gesponsord door onze trouwe partner Jules jeans+moreaan de Pleistraat in Simpelveld.

De meest trendy merken en een topadvies maken Jules jeans and more een gevestigde waarde in het dorp !

Maaltijd voor deelnemers BikeNight Challenge door chef-kok team Sunweb

Na de drie zware ‘etappes’ cq disciplines van de Bike Night Challenge krijgen de deelnemers een echte ‘wieler’maaltijd voorgeschoteld. Hiervoor heeft de organisatie niemand minder dan Robin Scheijen aangetrokken; de chef-kok van Team Sunweb.

More …

Nieuwe opzet in 2019!

Simpelveld staat aan de vooravond van een uniek wielerevenement. De traditionele Bergomloop, zoals die de afgelopen 11 jaar 10 maal verreden is, heeft een metamorfose ondergaan die zijn weerga niet kent. Publiek en deelnemers krijgen een waanzinnige avond vol topsport voorgeschoteld!

More …

Privacyverklaring | Gemaakt door Kazeko